• Inspiratie
  • Interview

Emese:"Sensor is een gemoedelijk, jong bedrijf waar je veel mogelijkheden hebt om door te groeien."

Portretafbeelding Emese Ramstijn, Office Assistant Sensor

In juli 2022 begon Emese haar reis bij Sensor als Office Assistant. Bij Sensor Moerdijk volgde ze een inwerktraject. Na ongeveer twee maanden verhuisde ze naar Rotterdam, waar ze haar team leerde kennen. Met de opening van Sensor Amsterdam in de zomer van 2023 en de daaropvolgende fusie op 18 december, maakte Emese binnen 1,5 jaar flinke stappen. Op 1 januari werd ze namelijk Office Manager.

De stap naar Office Manager bracht meer verantwoordelijkheid binnen Sensor met zich mee. Ook een intensievere samenwerking met Tineke, onze andere Office Manager bij Sensor, is een direct gevolg van Emese haar promotie. Emese: "in mijn nieuwe functie heb ik er meer taken bijgekregen, waardoor ik meer word uitgedaagd. De samenwerking met Tineke en de andere collega's op de backoffice loopt ook echt heel soepel."

Een variërende baan als Office Manager

Wat een Office Manager dan precies doet? Dat varieert, geeft Emese aan: "we houden ons bezig met contracten, uren en onboarding via onze portal. Daarnaast geven we administratieve ondersteuning aan onze specialisten, maar nemen we ook de administratieve taken voor onze consultants over. Je kunt dus wel stellen dat ik genoeg variatie heb in mijn werkzaamheden."

Groepsfoto Emese Ramstijn En Kantoorhond Sensor

"Sensor is een gemoedelijk, jong bedrijf waar je veel mogelijkheden hebt om door te groeien."

Emese, Office Manager Sensor

Fusie en veranderingen

De fusie naar Sensor betekent niet alleen een nieuw hoofdstuk voor Emese, maar ook voor het hele team. Voor iedereen zijn er nieuwe kansen, want bij Sensor staan mensen centraal. Goed werkgeverschap vinden we belangrijk, voor zowel onze interne medewerkers als onze externe specialisten in het werkveld. Daarom geven we zoveel mogelijk handvaten voor ontwikkeling en is er alle ruimte voor ambities.

 

 

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…