Groepsportret Gerard Achtien En Marco De Jong

Stel je voor...

Sensor, aangenaam. Wij zorgen voor een bovenstebeste baan voor technisch specialisten. De één noemt ons een matchmakers. De ander verbinders van mens en werk. Wij geloven in persoonlijke aandacht en staan voor goede projecten bij mooie opdrachtgevers. Geen one-size-fits-all, maar een one-in-a-million-match. Dus stel je voor… dat we samen zorgen voor die match. 

Koffie?

Daarom Sensor

Om te beginnen staat aandacht voor mensen altijd voorop. Dat betekent dat we jouw ambities écht snappen. En die aandacht combineren we met een landelijk netwerk met diverse projecten en opdrachtgevers. Wij openen nieuwe deuren voor starters, medior en senior specialisten. En komen met verrassende ideeën, gerichte trainingen en goede voorwaarden. Jij bepaalt de richting, wij creëren de mogelijkheden. Dus waarom Sensor? 

  • Mens-tot-mens contact
  • Mooie opdrachtgevers
  • Groot(s) netwerk
  • Aandacht voor ambities
Zijaanzicht Portretfoto Wouter Reitsma, Consultant Sensor
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Wat bieden we jou?

Consultants met (mensen)kennis. Sensor heeft meerdere vestigingen, daarom werken wij altijd bij jou in de buurt. Wij hebben toegang tot een landelijk netwerk aan opdrachtgevers en projecten. Daarbij checken we regelmatig hoe het met je gaat en verzorgen wij ook zo nu en dan feestjes en uitjes. En oh ja, last-but-not-least: je krijgt direct een contract. 

Kennismaken?

Het begint voor ons altijd bij een persoonlijk gesprek. Want met klanten in heel Nederland verspreid over meerdere markten, is een helder pad belangrijk. Werken in de civiele techniek? Yes. In de werktuigbouw? Doen. Of toch in de infrastructuur? Kan ook. Dus laten we praten. Om elkaar beter te leren kennen. En om in te zoomen op jouw droomprojecten en ambities.  

Ja, doen we!
Groepsportret Michael Kreukniet En Jess Molenaar

Kansen in overvloed

Voor een starter die ervaring zoekt. Voor een talent die een carrièremove wil maken. Voor een ervaren kracht die eens wat anders wil. Voor technisch specialisten. Wij horen graag van je.

"Sensor heeft goed naar mijn wensen geluisterd, zodat ik nu met plezier naar mijn werk ga."

Nilia, calculator Heddes bouw & ontwikkeling