Engineer Klimaat Met Tablet

Projecten zoeken specialisten?

Wij matchen specialisten met projecten! Met tweezijdig resultaat: een baan die iemand op het lijf geschreven is en een new hire die je blijft verbazen. In de civiele techniek, infrastructuur, bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouw. Om te werken aan de energietransitie. Daar gaan we voor. Dag in. Dag uit. Wij weten hoe waardevol goede specialisten zijn. Mensen met kennis, kunde én karakter. Niet alleen omdat dit lekker klinkt, maar omdat het echt zo is.

Groepsportret Guido Fievez En Folkert Brijker

Onze toegevoegde waarde? 

Terechte vraag. Een vraag die je moet kunnen én durven beantwoorden. Om te beginnen schuiven onze ervaren consultants je geen stapel CV’s toe. Of zoals we bij Sensor zeggen: wij gaan niet voor one-size-fits-all, maar maken one-in-a-million-matches. Met een ruime keuze uit junior, medior en senior specialisten. En daarin zijn wij een partner die continuïteit biedt. We're in it for the long haul. Dus antwoord op de vraag wat de toegevoegde waarde van Sensor is? 

Waarom Sensor:

Grote poule specialisten

Proactieve consultants

Maatwerk matches

Partner met continuïteit

"Bij Sensor weten ze waar ze het over hebben, die kennis ontzorgt en straalt vertrouwen uit."

Rogier, business unit manager SPIE

Portretfoto Jess Molenaar, Consultant Sensor

Goed werkgeverschap

Of gewoon gezond verstand? Het begint voor ons altijd bij persoonlijk contact. Daar hechten wij waarde aan. Dit geldt voor onze leveranciers, specialisten, partners en opdrachtgevers. Ons werk is mensenwerk. Dat is ons kapitaal. Wij zorgen dat alles top geregeld is, zodat onze mensen datgene kunnen doen waar zij het beste in zijn: matches maken. Meer weten over het waarom van Sensor?

Waarom Sensor

Contact

Zoek je een expert in de civiele techniek? Een technisch specialist in de infrastructuur? Of juist een starter in de werktuigbouw? Goed nieuws: wij hebben een one-in-a-million-match voor je.