• Inspiratie
  • Interview

Tineke: "Dit vind ik het leukste aan mijn baan"

Office Manager Sensor Glimlacht Tijdens Borrel

Tineke is Office Manager bij Sensor: “Na het afronden van mijn opleiding bedrijfsadministratie ben ik direct bij Sensor aan de slag gegaan. Dit is zo’n vier jaar geleden. Toen ik bij Sensor terecht kwam was dit in eerste instantie voor het overnemen van werkzaamheden van een collega die met zwangerschapsverlof ging. Ik had toen de functie van Medewerker Salarisadministratie. Nadat deze collega terugkwam mocht ik blijven en ben ik zelfs meer gaan werken.

Nadat we onderdeel werden van The Specialist Group is een deel van onze backoffice naar ons hoofdkantoor in Moerdijk gegaan. Dit heeft mijn functie nóg leuker gemaakt. Zo veranderde mijn functietitel naar Office Assistant en had ik meer ruimte voor andere werkzaamheden.

Het leukste aan mijn baan vind ik de diversiteit, er is geen dag hetzelfde. De ene dag ben ik druk met mijn externe collega’s te woord staan, de andere dag met het uitzoeken van complexe vragen of juist het bieden van ondersteuning aan de processen en workflows.”

Portretfoto Tineke Postma, Office Manager Sensor

"Vanaf het begin dat ik bij Sensor aan de slag ging voelde ik mij direct op mijn plek."

Tineke, office manager Sensor

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…

Fanatiek en gedreven, maar in voor gezelligheid

“Vanaf het begin dat ik bij Sensor aan de slag ging voelde ik mij al direct op mijn plek. De mentaliteit en werksfeer bij Sensor passen namelijk goed bij mij. We zijn fanatiek en gedreven en altijd in voor gezelligheid. Dit kun je behalve op kantoor ook terugzien in onze teamuitjes. Zo doen we regelmatig sportieve uitjes waar iedereen tot het uiterste kan gaan”.

Razendsnel ontwikkelen bij Sensor

“Wegens groei komt een nieuwe collega ons binnenkort versterken. Zij neemt mijn functie als Office Assistant over. Hierdoor krijg ik meer ruimte om door te groeien in mijn rol als Office Manager. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis over te dragen en te delen. Ik ben erg blij dat ik bij het eerste bedrijf waar ik na mijn studie aan de slag ben gegaan al zoveel heb mogelijk leren en kansen heb gekregen om door te groeien. Ik kijk uit naar de aankomende tijd waarin ik mij nog verder kan gaan ontwikkelen.”