Groepsportret Arnout Ooijevaar, Renée Arts En Guevero Nijhove

Over Sensor

Aangenaam. Wij zijn Sensor en wij zorgen voor een bovenstebeste baan voor technisch specialisten. Dat is onze missie. En dat altijd met gevoel voor een tweezijdig resultaat: enerzijds een baan die iemand op het lijf geschreven is en anderzijds een new hire die maar blijft verbazen. En dat doen wij met aandacht voor mensen, in een steeds groter wordend netwerk. 

Wij geloven in one-in-a-million-matches maken in tegenstelling tot one-size-fits-all. Daarom vragen wij door; naar jouw behoeften, werkstijl en doelen. En met die kennis openen wij deuren in ons landelijke netwerk. En altijd de menselijke waarde voorop! Daar gaan we…
Portretfoto Bart Veneboer, Consultant Sensor

Kracht van Sensor

Wij snappen dat er altijd dingen zijn die beter kunnen. En dat de enige constante verandering is. Tegelijkertijd vinden wij ook dat je soms best trots mag zijn op wat je doet. En hoe je dat doet. Daarom noteren wij met gepaste trots deze Sensor krachten: 

  • Persoonlijke aandacht en één op één contact
  • Altijd betrokken bij elkaars (succes)verhalen
  • Deuren openen die voor anderen gesloten zijn
  • Jezelf blijven en het om de ander laten draaien
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Wat we jou bieden

De ruimte om door te groeien als specialist. In een werkomgeving die barst van de positiviteit. En met mensen om je heen die elkaar verder helpen. Samen stappen zetten. Sprongen maken. In een landelijk netwerk van projecten en opdrachtgevers. Let’s go!

Kennismaken?

Het startpunt bij Sensor is altijd een persoonlijk gesprek. Want met klanten in heel Nederland verspreid over meerdere markten, is duidelijkheid belangrijk. In wat jouw wensen en behoeften zijn. In waar je graag wilt werken. In waar jouw ambities liggen. Zo leren we elkaar beter kennen en gaan we nóg gerichter te werk. Met als resultaat: een one-in-a-million-match.

Ja, ik wil kennismaken
Portretfoto Lisa Raven, Consultant Sensor

Onderdeel van The Specialist Group

Sensor is onderdeel van The Specialist Group. Onze verschillende labels helpen bedrijven en industrieën op weg naar een duurzame toekomst. Met de inzet van technische specialisten op projectbasis bedient The Specialist Group meer dan 350 klanten in de energie, chemie, infrastructuur, duurzame energie en life sciences sectoren. We zijn er trots op dat de meeste van onze specialisten betrokken zijn bij de energietransitie in Europa. Samen gaan we deze lange-termijn uitdaging aan!

Ontdek The Specialist Group
Duurzame Projectcoördinator Met Tablet

Guarding good governance

Als onderdeel van de Specialist Group streeft Sensor ernaar om op lange termijn waarde te creëren voor onze klanten, investeerders en ons team. We zijn trots om ons eerste rapport over maatschappelijk verantwoord ondernemen te delen. Dit rapport is het resultaat van onze inspanningen om de best practices op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) te implementeren en zo een veerkrachtige en duurzame organisatie te creëren.

Lees Sustainability Report

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…