Contact

Kijk, wij kunnen hier van alles zeggen maar het liefst komen we in contact met je. Eén op één. Wel zo persoonlijk. Dus deel gerust je vragen, suggesties en ideeën met ons. Graag zelfs! 

Kennismaken

Waar de één het over het face-to-face heeft, hebben wij het dus juist over één op één. De kern is hetzelfde: persoonlijke aandacht. Dat vinden wij belangrijk! Of het nu gaat om het vinden van een specialist voor jouw project. Of andersom, dat je een partner zoekt die deuren opent voor jou als starter, medior of senior specialist. Hoe dan ook: het begint bij een persoonlijk gesprek.

 

Portretfoto Rianne Piëst, Office Assistant Sensor

Locaties

Oftewel plekken waar je Sensor kunt vinden. Waar een bovenstebeste baan wordt gevonden voor iedere specialist. Waar we niet geloven in one-size-fits-all, maar in een one-in-a-million-match. En waar je natuurlijk altijd welkom bent! Onze deuren staan wagenwijd open voor je in:
Amsterdam

De Cuserstraat 91
1081 CN Amsterdam
+31 88 80 81 668
office@yoursensor.com

Route

Rotterdam

Vasteland 78
3011 BN Rotterdam
+31 88 80 81 668
office@yoursensor.com

Route

Drachten

Lavendelheide 9
9202 PD Drachten
+31 88 80 81 668
office@yoursensor.com

Route

Laat een bericht achter

Op onze website kun je allerlei informatie vinden over Sensor en onze dienstverlening. Maar het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen of opmerkingen hebt. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door het formulier hiernaast in te vullen. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.