• Inspiratie
  • Interview

Jesper: "Veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen"

Marketeer Sensor Luistert Naar Collega's

Op een creatieve manier zorgen dat onze vacatures terecht komen bij de juiste technisch specialisten, dat is Jesper zijn doel als Stagiaire Marketing bij Sensor. Tijdens zijn stageperiode hoopt hij veel te leren én een mooie bijdrage te leveren aan Sensor. 

Gelijk een goed gevoel

Jesper kwam via een LinkedIn-bericht in contact met Sensor. “Ik plaatste een oproep voor een stageplek op LinkedIn. Een paar dagen later werd ik uitgenodigd op kantoor bij bij Sensor Drachten. Door het sterke verhaal wist ik vrijwel meteen: hier wil ik stagelopen. Het voelde direct als een plek met veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een goede balans tussen humor en competitiviteit.” 

Portretfoto Jesper Tolsma, Marketing Assistant Sensor

"Bij Sensor doen we allemaal dat stapje extra - voor iedereen."

Jesper Tolsma, marketeer Sensor

De toekomst? Dat komt later wel

Hoewel hij pas net aan zijn derde schooljaar van de studie Commerciële Economie is begonnen, heeft Jesper al wel ideeën over zijn toekomst. “Marketing is iets wat me altijd heeft aangetrokken. Voornamelijk social media en het maken van content vind ik erg interessant. Toch sluit ik niet helemaal uit dat ik over een paar jaar iets compleet anders doe, ik blijf namelijk erg nieuwsgierig. Voor nu heb ik erg veel zin om deze taken op te pakken voor Sensor en mijn creativiteit en energie de vrije loop te laten. Dan kijk ik daarna wel verder.” 

Net dat stapje extra doen

Het team van Sensor is hecht en werkt hard aan gezamenlijke doelen. Beide aspecten zijn voor Jesper niet nieuw. Zo staat hij bijna elke dag met zijn team op het korfbalveld of in de sportschool. “Ik krijg heel veel energie van de collega’s hier bij Sensor. Net een stapje extra doen, voor wie dan ook. Voor je team, een kandidaat of opdrachtgever, dat extra stapje doen om alles eruit te halen. Daar houd ik van.”

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…