• Inspiratie
  • Nieuws

Een inspirerende werkplek in Drachten

Kantoor Drachten

Een inspirerende werkplek met een goed uitgeruste keuken en bar, geluidsdichte belhokjes, zit-sta-bureaus én comfortabele banken; Sensor Drachten kreeg een volledige make-over. “Op deze manier streven we ernaar dat collega’s zich elke dag nog fijner voelen tijdens kantooruren.” Vertelt Folkert, Business manager bij Sensor. “Daarnaast krijgen specialisten, potentiële collega’s en klanten vanaf nu ook een passende eerste indruk.” Na een flinke verbouwing was de officiële opening van het vernieuwde kantoor dan ook reden voor een feestje.

Aan de slag op het nieuwe kantoor…

Tjeerd is inmiddels zo’n zes jaar Consultant bij Sensor. “Als Consultant ben je continu aan het puzzelen. Je weet enerzijds wat er speelt bij de klant, waar behoefte aan is. Anderzijds ken je de specialist door en door. Goede matches maken is echt maatwerk. Je helpt aan de ene kant de klant een probleem op te lossen, terwijl je aan de andere kant de beste baan weet te vinden voor de specialist. Vaak is dat óók nog een baan waar die persoon in eerste instantie zelf niet aan zou denken. Dat maakt het nog waardevoller.” 

Portretfoto Tjeerd Van Der Veen, Consultant Sensor

"Goede matches maken is echt maatwerk."

Tjeerd, consultant Sensor

Robert Jan is acht jaar werkzaam bij Sensor. Als Managing consultant is hij nu verantwoordelijk voor het team Consultants voor Civiele techniek en Bouw. “Elke dag is anders en die afwisseling maakt het werk zo leuk. Ik zit kort op de bal, maar vind het belangrijkst dat iedereen in zijn of haar kracht komt te staan. Ons doel is om snel en adequaat de juiste specialisten aan het werk te hebben bij onze klanten. En als team kunnen we best fanatiek zijn, want die successen vieren we graag. Tegelijk vind ik, leveren we op deze manier samen ook een bescheiden bijdrage aan een duurzamere toekomst.”

"Samen leveren we ook een bescheiden bijdrage aan een duurzamere toekomst."

Robert Jan, consultant Sensor

Portretfoto Robert Jan Fransen, Consultant Sensor
Kantoor Drachten Sensor

Naast Tjeerd en Robert Jan heeft de Friese krijgsheer, vrijheidsstrijder en volksheld Pier Gerlofs Donia (1480-1520) oftewel ‘Grutte Pier’, een bijzonder plekje weten te bemachtigen bij Or-Quest in Drachten. Maar ook topsporters Epke Zonderland (‘Flying Dutchman’) en Suzanne Schulting sieren de muren. 

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…