• Inspiratie
  • Nieuws

Sensor Amsterdam open

Feestelijke Opening Sensor Amsterdam

Amsterdam, Nederland  -  20 juni 2023  -  Met een nieuwe vestiging in Amsterdam investeert Sensor in meer nabijheid zowel tot ingenieurs als tot klanten. De bemiddelaar van technische specialisten wil regionaal zichtbaarder zijn en duurzaam groeien. Sensor wil zich onderscheiden door haar slagkracht, het bijdragen aan het versnellen van innovatie én persoonlijke aandacht voor zowel haar klanten als technisch specialisten.

Het succes van de bemiddelaar gaat 10 jaar terug. Vanuit – inmiddels – 7 vestigingen in Nederland, waaronder Drachten, Zwolle, Rotterdam en Amsterdam, Amsterdam bedient Sensor meer dan 300 klanten, waarvan een aanzienlijk deel in de regio Amsterdam. Met de komst van haar nieuwe directeur Emanuel Peters begint het bedrijf nu aan een extra ambitieuze fase.

Emanuel Peters, directeur van Sensor: “In een markt die onder druk staat en waarbij de dagen voorbij lijken te vliegen door de zoveelste afleiding wordt het belangrijker dan ooit om mensen aan je te binden door een duurzame relatie met elkaar op te bouwen. Persoonlijke aandacht geven, toegankelijk zijn en de kleine dingen goed blijven doen bevorderen de verbinding. Met ons kantoor in Amsterdam creëren wij de mogelijkheid om deze relatie op te bouwen en het draagt het bij aan onze visie om duurzaam en zichtbaar te groeien op regionaal niveau.”

"Deze stap draagt bij aan onze visie om duurzaam en zichtbaar te groeien op regionaal niveau."

Emanuel, directeur Sensor

Portretfoto Emanuel Peters, Directeur Sensor

Ambitieuze fase

Sensor verbindt technische ingenieurs op het gebied van civiele techniek, werktuigbouwkunde, industrie/offshore, bouwkunde en elektrotechniek aan een scala aan organisaties die zich richten op innovatie en die werken aan een duurzamere toekomst. Projecten zoals windturbines in de Waddenzee, Zeesluis IJmuiden, de Markermeerdijken, maar ook The Edge – het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld – en Valley aan de Zuidas in Amsterdam.

Een voet aan wal zetten in de hoofdstad was dus een logische stap, ook vanwege de markt die onder druk staat, die het belangrijker dan ooit maakt om mensen aan je te binden. Dat kan alleen door het opbouwen van duurzame relaties, gelooft de organisatie.

Jong talent

De bemiddelaar detacheert vooral veelbelovende, ambitieuze young professionals die willen bijdragen aan een duurzamere wereld. Denk aan werkvoorbereiders, kostendeskundigen, project engineers, constructeurs, projectleiders, uitvoerders en projectmanagers. Starters in deze vakgebieden kiezen vaak voor Sensor om snel aan de slag kunnen bij de mooiste projecten binnen toonaangevende organisaties. Sensor is een persoonlijke bemiddelaar die kijkt wat bij de specialist en zijn of haar ambities past. Eigenlijk zoals een agent dat voor een acteur doet.

Mensgericht

Niet voor niets is Sensor een mensgerichte organisatie: het luistert en snapt de technisch specialist én haar klanten.Het bedrijf gelooft in persoonlijke aandacht geven, toegankelijk zijn en de kleine dingen goed blijven doen die van belang zijn om relaties op te bouwen. Door die aantrekkingskracht is de bemiddelaar succesvol in het zoeken, vinden en verbinden van jong technisch talent, maar ook van consultants met verstand van (technische) zaken.

Onderdeel van The Specialist Group

Sensor detacheert en streeft ernaar om technisch specialist en klant duurzaam aan elkaar te (ver)binden. Het bedrijf is onderdeel van The Specialist Group. Deze overkoepelende organisatie verbindt technisch specialisten met klanten die werken aan een duurzamere toekomst of in de energietransitie in Europa. Denk aan bedrijven in de sectoren energie, chemie, infrastructuur, hernieuwbare energie en life sciences.

Voor meer informatie: https://thespecialistgroup.com

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…