• Inspiratie
  • Interview

Bart: “Wat me aanspreekt is de persoonlijke betrokkenheid”

Consultant Sensor Kijkt Vriendelijk Tijdens Borrel

De juiste baan bij de juiste persoon zoeken, dat is waar Bart als Recruitment Consultant bij onze afdeling Bouw blij van wordt. Hierbij staat persoonlijk contact centraal en is hij bij het hele proces betrokken.

Een mooie uitdaging bij Sensor

Bart heeft in de afgelopen jaren verschillende banen als verkoper gehad. Tijdens zijn studie Ondernemerschap en Retail Management is hij aan de slag gegaan als Kaderlid bij Jumbo Supermarkten. Bij de Jumbo is hij uiteindelijk doorgeroeid tot Afdelingsmanager, waarbij hij ook verantwoordelijk was voor de werving en selectie van het personeel binnen deze winkel. “Hier kwam ik erachter dat ik energie krijg van het zoeken van de juiste persoon bij de juiste vacature. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging binnen de werving en selectie, zo kwam ik uit bij Sensor. Ik heb me verdiept in de organisatie en dacht: hier wil ik werken!”

Portretfoto Bart Veneboer, Consultant Sensor

"Ik heb me verdiept in Sensor en dacht: hier wil ik werken!"

Bart, consultant Sensor

Écht betrokken zijn

“Wat me aanspreekt bij Sensor is de persoonlijke betrokkenheid tijdens én nadat een werknemer gestart is met een nieuwe baan. Eerst wordt er gezocht naar een passende vacature voor een werknemer, vervolgens wordt er nadat deze persoon is gestart het gehele proces contact gehouden. Hierbij wordt er gekeken naar onder andere het werkplezier en de persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Samen met zowel de werkgever als werknemer zorgt Sensor ervoor dat alle partijen tevreden aan het werk gaan.”

Eerste one-in-a-million-match

Bart kan zich de eerste match van een technisch specialist met een project nog goed herinneren. Dit gaf hem zeker een kick, geeft hij toe: “je bent bezig met het vinden van de juiste kandidaten bij een vacature en probeert een passende match te maken. Als dit vervolgens lukt en de betrokken partijen zijn tevreden, geeft dit me echt een voldaan gevoel!”

Goed gevoel

Naast de goede resultaten, voelt Bart zich helemaal thuis binnen het team. “Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin bij Sensor, de band met collega’s is goed en iedereen helpt elkaar waar nodig. Ik vond het fijn om vanaf de start op weg te worden geholpen door mijn collega’s. Nu vind ik steeds beter mijn eigen weg en kan ik altijd terugvallen op collega’s voor advies wanneer dit nodig is. Dit maakt het voor mij een fijne werksfeer.”

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…