• Inspiratie
  • Interview

Rick: "We zijn een hecht, gedreven team"

Portretfoto Rick Toering, Consultant Industrie Sensor

Rick Toering is Consultant Industrie bij Sensor: "Het bevalt me heel goed bij Sensor. Er staat echt een team: ik werk samen met gedreven collega’s die klaarstaan om elkaar te helpen of te ondersteunen. Samen successen vieren is iets wat Sensor echt bijzonder maakt en dit versterkt de teamspirit alleen maar meer."

Rick is 33 en woont in Leeuwarden, samen met zijn vrouw Elles, zoon Tim, een hond en twee katten. Hij is graag op pad met zijn gezin en trouwe viervoeter Wietze. Daarnaast vindt hij het leuk om naar voetbal of MMA te kijken of om zelf te boksen, padellen, fitnessen of tafeltennissen. We zien hem dan ook vaak terug bij de tafeltennistafel van Sensor, weliswaar met wisselend succes.

Portretfoto Rick Toering, Consultant Industrie Sensor

"De manier waarop wij samen successen vieren maakt Sensor echt bijzonder."

Rick, consultant Sensor

Rick is niet nieuw in de wereld van de arbeidsbemiddeling, want voordat hij bij Sensor terechtkwam werkte hij zes jaar als senior sales intercedent bij Randstad. Waar hij bij Randstad voornamelijk in de bouwsector actief was, kun je nu bij hem terecht voor de mooiste vacatures in de installatietechniek.

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…