• Inspiratie
  • Interview

Emanuel: "Dit zijn mijn ambities voor Sensor"

Foto Emanuel Peters, directeur Sensor

Emanuel Peters is directeur van Sensor. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid als onderdeel van The Specialist Group en staat nu aan het begin van een nieuwe, ambitieuze fase waarin we op duurzame wijze verder willen groeien. Maak kennis met Emanuel en zijn ambities voor Sensor.

Hoe omschrijf jij jezelf?

“Van jongs af aan groeide ik op in een ondernemersgezin met verschillende bedrijven in België, Duitsland en Nederland en mocht ik uit eerste hand meekrijgen wat ondernemen inhoudt; doorzetten, verantwoordelijkheid nemen en kritisch blijven, goed zorgen voor je werknemers, maar ook groots durven denken, positief blijven en jezelf blijven vernieuwen.”

Welke ambities heb je voor Sensor?

“Door een krachtige merkbeleving neer te zetten die is toegespitst op onze doelgroep wil ik onze aantrekkingskracht vergroten. Van eerste klik via de website, tot tien jaar in dienst bij ons, of via ons gematcht aan mooie projecten en klanten. Op deze manier leveren we een bijdrage om marktleider binnen Nederland te worden.”

Foto Emanuel Peters, directeur Sensor

"Je bereikt succes door mensen in hun kracht te zetten en hén succesvol te maken."

Emanuel, directeur Sensor

“Het wordt belangrijker dan ooit om mensen aan je te binden door een duurzame relatie met elkaar op te bouwen. Ik zou het fantastisch vinden als iedereen straks zegt: ‘wat een gaaf bedrijf om voor te werken, hier voel ik mij gezien en gehoord.’ Dit geldt natuurlijk zowel voor onze medewerkers als voor de specialisten die wij detacheren. Mijn doel is dat we samen op die manier groeien. Ik zeg bewust samen, want verbinding is wat mij betreft het fundament van een succesvolle, duurzame relatie.”

Wat breng je mee?

“Na een tijd in de familiebedrijven en mijn eigen onderneming te hebben gewerkt, vond ik uiteindelijk mijn weg naar de arbeidsbemiddeling. Ik heb geleerd dat je succes niet bereikt door alleen maar te sturen op resultaat, maar met name door mensen in hun kracht te zetten, zodat zij succesvol worden. Ik geloof dan ook niet in het managen van mensen. Als je collega’s snappen waar je naartoe wil en waarom, kunnen zij écht verantwoordelijkheid pakken en zelfstandig actie ondernemen. Dat vind ik heel belangrijk – dan ervaart iedereen ook meer vrijheid en plezier in het werk.”

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…