• Inspiratie
  • Topwerkplek

Hoe is werken bij Kampstaal?

De Bouw Van Datacenters In Amerstam

Bij Kampstaal zorg je samen met een team van diverse specialisten voor het beste resultaat op het gebied van staalconstructies. Van loodsen en bedrijfshallen tot aan de meest ingewikkelde staalconstructies voor de meest uitdagende utiliteitsbouwwerken zoals datacenters.

De afgelopen 40 jaar is Kampstaal hard gegroeid. Waar zij zich in 1980 nog met name inzette voor kleine projecten zijn zij de afgelopen jaren betrokken bij enorme projecten op de internationale markt.  Zo vertelt Christian, projectdirecteur bij Kampstaal: "Toen ik 15 jaar geleden begon met werken bij Kampstaal had ik de helft minder collega’s dan dat ik nu heb. Dankzij de kansen die ontstaan door de constante groei en verschillende projecten blijft mijn werk een goede uitdaging."

Een plat bedrijf met veel vrijheid

"Bij Kampstaal hanteren we geen bepaald stramien en niet alle processen liggen vast, maar het is juist aan ons om er de juiste draai aan te geven om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Wel is er sprake van goede begeleiding om iedereen te helpen en iedereen de mogelijkheid te bieden om te ontwikkelen en mee te groeien in de organisatie. Doordat je van het begin tot het eind betrokken bent en van alle facetten in het proces iets meekrijgt, is werken bij Kampstaal erg afwisselend."

Kantoor Kampstaal Emmeloord

Zolang je maar jezelf bent

Christian: “Wij vinden het belangrijk om iedereen in diens waarde te laten. We geloven namelijk dat je het meeste uit jezelf haalt, als je jezelf bent! We waarderen eerlijkheid en directheid. Zo weet iedereen waar die aan toe is. De kernwaarden van Kampstaal zijn dan ook: respect, eerlijkheid en creativiteit.”

Uitdagende functies bij Kampstaal

Wil jij je inzetten voor een organisatie waar je veel vrijheid krijgt, je verder kan ontwikkelen en je kan inzetten voor de meest uiteenlopende en uitdagende projecten?

Doet Sensor iets met je?

Mooi. Weet dat we klaarstaan voor jou. Om een baan te vinden voor elke technisch specialist. Om een new hire te matchen met dat ene gave project. En dat doen wij altijd met aandacht voor mensen. Als jij de eerste stap zet, doen wij de rest…